VIII. Fórum Fesztivál

Ismét itt van a nyári Fórum Fesztivál ideje!

A két szeptemberben indult zárt csoportunk folyamatának a végére értünk, és most bemutatják nektek az előadásokat, amiket készítettek: általuk választott témában, általuk kitalált jelenetek, karakterek, történetek.

Kapunyitás: 17.30

18.00 Te mitől (f)élsz?

19.15-19.45 szünet

19.45 Változás - OK?

21.30 Afterparty a Pótkulcsban!

Te mitől (f)élsz?

Az első slukk cigi reggel a tejeskávémmal. Amikor a tavaly használt télikabátom zsebében véletlenül sok pénzt találok. Amikor lefelé síelek a hegyről. Amikor sírsz a nevetéstől, és még zsepi is van nálad. Amikor vizesen kifekszem egy törölközőre a napra. Amikor a fülhallgatómban szóló zene illik ahhoz, amit látok. Amikor érzem az ázott iszap illatát a Tisza-parton. Amikor megérzed, hogy szeretve vagy.Te mitől érzed azt, hogy élsz?

Szereplők: Budai Benjámin, Faragó-Kovách Eszter, Hajdu Orsolya, Hasznosi Nikoletta, Dr Parti Mónika, Pásztor Ildikó, Pongrácz Eszter, Rácz Margaréta, Száyer Ildikó

Rendezők: Kisgyörgy Nikoletta és Montvai Hanna

Változás - OK?

Valami nem oké,  valami nincs rendben, valami más kell - de mi? Mi tartozik az én döntéskörömbe? Tudok-e változtatni a helyzetemen? Mi történik, ha elfogadó vagy elutasító a környezetem? Zárt csoportunk előadásában ilyen, és ehhez hasonló kérdésekre keressük a választ.

Szereplők: Anderson Gabriella, Babati Anna, Bátori Zsanett, Berkics Zsuzsanna, Dr. Burus Henrietta Virág, Földi Tünde, Gebei Edit, Németh Nóra, Pop István, Sebők Viktória, Soós Bernadett, Susanits Andrea és Zentai Ágnes

Rendezők: Patócs Viki és Sági Soma

A rendezvény folyamán fotókat és felvételeket készítünk, amelyeket később közzé teszünk az online felületeinken.

Privacy Policy Terms of Use Imprint