X. Fórum fesztivál

Az évadaink két legnagyobb eseménye mindig a két Fórum fesztivál, ahol a két kifutó Zárt csoportunk bemutatja közös munkájuk gyümölcsét, egy-egy általuk kitalált és készített rögzített improvizáción alapuló színházi előadást. Ezúttal a tizedik Fórum fesztiválra várunk titeket sok szeretettel!

Kapunyitás: 16.30

17.00 Kényszerpályáink

Jegy? Bérlet? Ez a kérdés rázza (meg) a villamos hét utasát szilveszter éjszakáján. Valami elől jönnek. S bár a villamos kocsiszínbe tart, egy jóakaró ellenőr emlékezteti őket a múltjuk egy darabkájára.

B.otlások, Ú.tvesztők, É.let, K.épek.

Alig pár perc múlva éjfélt üt az óra és az ajtók záródnak. Vagy mégsem? Guten rutsch!

Rendezők: Krámli András és Montvai Hanna

Fellépők: Csernák Tamás, Garamvölgyi Éva, Garancsy Borbála, Halász Péter, Janák Kinga, P. Dávid, Pongrácz Eszter, Szécsi Judit

18.30 PANELMESÉK | Lift, aknák, szerelmek

Történetünk egy társasházban játszódik. Az itt lakók életét nézzük meg, vagy legalábbis azt, amit mutatnak a külvilág felé. Amikor azt hiszik, senki nem látja őket, akkor viszont kiderülnek a titkok.

Rendezők: Kisgyörgy Niki és Schefcsik Orsi

Fellépők: Elblinger Zsuzsanna, Farkas Krisztina, Fodor Flóra, Gombkötő Ildikó, Kemény Gergely, Őri László, Pirik Zsolt, Szabó Julianna, Szegedi Csilla, Tóth Lívia

A két előadás között egy fél óra szünetet tartunk. Minden nézőt várunk sok szeretettel az előadások után 8 órától a Trefort kertbe egy közös ünneplésre a fellépőkkel és az egyesület tagjaival!

Az eseményen fényképek készülnek, amelyeket nyilvánossá teszünk az online felületeinken. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik. A hétvégén ingyenes a parkolás, parkolóházat az Ó utcában találtok legközelebb. Aki megteheti, annak a tömegközlekedést javasoljuk meleg szívvel, az Oktogontól kettő perc sétára van a helyszín.

Privacy Policy Terms of Use Imprint